1 Takım 1/2
1 Takım 1/2
1 Takım 1/2
1 Takım 1/2
1 Takım 1/2
1 Takım 1/2
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
1 Takım 1/2 " Burulma Tork Çarpan Anahtarı bijon Sökücü Tipi Araba Lastiği Sökme Emek Tasarrufu Kuvvet Anahtarı 3200N. M
Stokta var
₺4 506.03
₺6 437.24

Boyut:
Kargo ücretsiz!
Kategoriler: El Aletleri

Özellikler

Malzeme: Paslanmaz Çelik
Marka Adı: Hiçbiri
Kaynak: Anakara Çin
Tip: İngiliz anahtarı seti

Tanım

Özellik:

Maksimum güvenlik çıkış torku ≥ 3200N.M, 320KG F. M'ye eşdeğerdir.Normal sökme (sıkma) somunu ≥ 3200N. M için gereken maksimum çıkış torku Her sette 3 Soket: 17mm, 19mm, 21mm

Verimli emek tasarrufu Sağlayan Tasarım: Tork çarpanı Anahtar Seti, kamyon lastiği bijon somunlarını veya araba lastiklerini gevşetmek için emek tasarrufu sağlayan bir çözüm sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır.Bu anahtar seti ile, darbeli aletlere veya kompresörlere olan ihtiyacı ortadan kaldırarak minimum çabayla yeterli çıkış torku elde edebilirsiniz.

Artan Tork Kapasitesi: Normal bir anahtarla gevşetilemeyen inatçı bijon somunları ile karşı karşıya kaldığında, bu tork çarpanı anahtarı seti essential.It uygulanan torku önemli ölçüde artırmanıza izin vererek, geleneksel aletlerin mücadele edebileceği dar cıvataların üstesinden gelmek için gerekli gücü sağlar.

Sert Cıvatalar için Geliştirilmiş Kaldıraç: Bu aletin temel amacı, sıkıca sabitlenmiş cıvatalarla uğraşırken ekstra kaldıraç sağlamaktır. bolts.It inatçı cıvataları gevşetmek için artan kuvvetin gerekli olduğu durumlarda onu vazgeçilmez kılan, geleneksel aletlerin sağlayabileceklerini aşan bir güç seviyesi sunar.

Profesyonel Uygulamalar için gerekli: Tork Çarpan Anahtarı Seti, özellikle kamyonlarla ve inşaatta çalışanlar için herhangi bir profesyonel araç setinin önemli bir bileşenidir.Güvenilir performansı ve zorlu görevlerin üstesinden gelme yeteneği, onu zorlu çalışma ortamlarında değerli bir varlık haline getirir.

Çeşitli Uygulamalar için Çok yönlü Alet: Birincil odak noktası bijon sökmeye odaklanırken, bu tork çarpanı anahtar seti, yüksek torkun gerekli olduğu diğer uygulamalarda da kullanılabilir.Çok yönlülüğü, kullanışlılığını lastikle ilgili görevlerin ötesine taşıyarak bir dizi profesyonel ortamda katma değer ve esneklik sağlar.

Belirleme:

Malzeme: çelik

her sette 3 soket: 17mm, 19mm, 21mm.

Sürücü Boyutu: 1/2"

Saklama kutusu boyutu:28*21*8.5 cm / 11.028.27 * 3.35 inç

Nasıl kullanılır:

1. Rüzgar tabancası manşonunu şaftın kare ucuna ve külbütörün diğer ucuna takın.

2. Rüzgar tabancası manşonu sökülecek (sabitlenecek) somunun üzerine yerleştirilir, elastik yöne dikkat edin ve kolu diğer cıvatanın yanına yaslamak için külbütörü sallayın.

3. Somun gevşetildiğinde, hızlı sökme için uzatma çubuğuyla değiştirin.Sıktıktan sonra, önce uzatma çubuğuyla sabitleyin ve ardından kilitlemek için emek tasarrufu sağlayan bir anahtar kullanın.

Paket içeriği:

1 * Kare Sürücü

3 * Prizler (boyut 17mm, 19mm, 21mm)

1 * Saklama kutusu

Notlar:

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

  • Yorumlar