Çubuk Elektrikli Süpürge . ' - ' . 0
Çubuk Elektrikli Süpürge . ' - ' . 1
Çubuk Elektrikli Süpürge . ' - ' . 2
Çubuk Elektrikli Süpürge . ' - ' . 3
Çubuk Elektrikli Süpürge . ' - ' . 4
Çubuk Elektrikli Süpürge . ' - ' . 5
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
Çubuk Elektrikli Süpürge
Stokta var
₺5 694.80
₺7 395.73

Boyut:
Kargo ücretsiz!
Kategoriler: Ev Ürünleri

Özellikler

Montajlı Ürün Ölçüleri U x G x Y: 11. 02x17. 52x7. 68 İnç
Özellikler: Kablolu Vakum
Renk: Kırmızı
Önerilen Yüzey: Sertağaç
Kalıp: D20
Renk Kategorisi: Siyah
Kaynak: Anakara Çin
marka: MOOSOO'NUN
Üretici firma: Kablolu Vakum
Üretici Parça Numarası: çubuk vakum

Tanım

Kablolu çubuk vakum, sürekli temizlik için kesintisiz ve sabit yüksek emiş gücü sağlar. 2 Mod Seçici: Kırmızı bir düğme farklı temizlik gereksinimleri için tasarlanmıştır: düğme yukarı, normal zemin temizleme görevleri için iyi; düğme aşağı, sert fırça ve yumuşak kauçuk düşecek, daha derin temizlik için mükemmel.

17Kpa Güçlü Emiş

? Mermer, fayans ve parke zeminler için mükemmeldir, kedi kumu, köpek maması kırıntıları ve evcil hayvan kılı gibi tüm kalıntıları toplayın.

4 Aşamalı Gelişmiş Filtreleme Sistemi

? Komple sızdırmazlık tasarımı ve yüksek yoğunluklu HEPA filtresi mükemmel bir deneyim sunar.HEPA ve silindir filtreler yıkanabilir.

Hafif ve Çok Yönlü Ataşmanlar

? sadece 4,11 pound ağırlığındaki elektrikli süpürge, tek elle gevşetilerek çalıştırılabilir ve yerden ve yüksek yerlerden temizlenmesi kolaydır.Çok yönlü ataşmanlara sahip bir çubuk vakumdan elde taşınır vakuma kolayca dönüşür, köşelere, merdivenlere ve yarıklara ulaşmanızı sağlar. ve hatta arabada.

Ayarlanabilir Tüp

? geri çekilebilir tüp, farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için uzunluğu serbestçe ayarlamanızı sağlar. 18-30 inç ayarlanabilir uzunluk, tavanlar ve havalandırma delikleri vb. Gibi 10 fit yüksekliğe ulaşması kolaydır.Uzun 23 fit güç kablosu mükemmeldir, emişi daha güçlü hale getirir ve çöpleri daha temiz ve daha güvenli bir şekilde temizler.

Dönebilen Fırça Kafası

? Esnek derzler, mobilya ve yatağın altındaki kiri temizlemek ve ölü köşeleri temizlemek için serbest kalabilir.Fırça kafasının kontrol edilmesi kolaydır, istediğiniz yere yönünü kontrol etmekten çekinmeyin.

Ne alacaksın

- Ana Motor

- Dönebilen Fırça Kafası

- Kullanım Kılavuzu

- Duvara Montaj Aracı

- Ekstra HEPA Filtre

- Temizleme Fırçası

- Çatlak Nozulu

- Ayarlanabilir Uzatma Tüpü

- Esnek Hortum 17Kpa Güçlü Emiş, 4 Aşamalı Gelişmiş Filtreleme Sistemi İki aşamalı uzatma tüpü, farklı ihtiyaçlarınıza göre uzunluğu zahmetsizce ayarlamanızı sağlar Kolay saklama ve kullanım için hafif ve kompakt tasarım Çıplak mermer, fayans ve parke zemin için mükemmel Duvara montaj ile donatılmış, saklamak için uygundur bu sert zemin sopa vakum ve ekleri Toz tankı kapasitesi: 0.8 ltrs

  • Yorumlar