XİAOMİ MİJİA Omnı 2 Robot Vakum Paspas Kendi Kendini Temizleyen Kir Bertaraf Akıllı Toz Toplama Ev Temizleyici Otomatik Kontrol Su . ' - ' . 0
XİAOMİ MİJİA Omnı 2 Robot Vakum Paspas Kendi Kendini Temizleyen Kir Bertaraf Akıllı Toz Toplama Ev Temizleyici Otomatik Kontrol Su . ' - ' . 1
XİAOMİ MİJİA Omnı 2 Robot Vakum Paspas Kendi Kendini Temizleyen Kir Bertaraf Akıllı Toz Toplama Ev Temizleyici Otomatik Kontrol Su . ' - ' . 2
XİAOMİ MİJİA Omnı 2 Robot Vakum Paspas Kendi Kendini Temizleyen Kir Bertaraf Akıllı Toz Toplama Ev Temizleyici Otomatik Kontrol Su . ' - ' . 3
XİAOMİ MİJİA Omnı 2 Robot Vakum Paspas Kendi Kendini Temizleyen Kir Bertaraf Akıllı Toz Toplama Ev Temizleyici Otomatik Kontrol Su . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
XİAOMİ MİJİA Omnı 2 Robot Vakum Paspas Kendi Kendini Temizleyen Kir Bertaraf Akıllı Toz Toplama Ev Temizleyici Otomatik Kontrol Su
Stokta var
₺139 924.27
₺279 848.72

Boyut:
Kargo ücretsiz!
Kategoriler: Temizlik Aletleri

Özellikler

Kaynak: Anakara Çin
Robot Ağırlığı: 3,67 Kg
Xiaomi Modeli: Mijia Omni Robot Paspas
Su Deposu Kapasitesi: 4L
Marka Adı: XİAOMİ'NİN
Çıkış Tarihi: 2023
Taban Boyutu: 586 * 427 * 340mm
Robot Boyutu: 350 * 350 * 97mm

Tanım

Not:

1. Elektrikli süpürgenin ABD fişli Çince versiyonu olduğunu lütfen unutmayın.Ancak endişelenmeyin, seçiminize göre kullanım için bir adaptör göndereceğiz.

2. Kullanım için ingilizce el kitabına ihtiyacınız varsa, sahip olmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

3. Çünkü kalite kontrolünü yapacağız ve fiş adaptörünü paketin içine koyacağız, paket açılacak, ancak yepyeni.

4. Bir cep telefonuna bağlanırken, Uygulama bölgesi olarak Çin anakarasını seçmelisiniz.Lütfen uygulamayı kontrol etmek için kullanmadan önce MİHOME uygulamanızın güncel olduğundan emin olun.

XİAOMİ MİJİA Omni Robot Vakum Paspas 2 Ana Özellikleri

* Güçlü Temizleme Teknikleri: 6000Pa güçlü fan, boşluklardan ve köşelerden kiri anında temizleyebilir ve" Döndür ve Sil " özelliği, köşe temizleme kapsamını %75 artırır.

* Otomatik Paspas Temizleme: Robotun güçlü su jetleri paspası hızla emer ve temizler, elde yıkamaya gerek kalmadan lekesiz ve temiz zeminler sağlar.

* İsteğe bağlı Otomatik Su Doldurma ve Drenaj Sistemi 2.0: Gelişmiş su doldurma ve drenaj sistemi, su deposunu otomatik olarak doldurur ve paspasladıktan sonra kanalizasyon deposunu temizler ve ek kolaylık sağlar.

* Çıkarılabilir ve Yıkanabilir Temizleme Braketi: Tabandaki temizleme braketi, düzenli temizlik ve bakım için kolayca ayrılabilir, bu da temizleme işlemini daha kolay hale getirir.

* Akıllı Paspas Asansörü: Robotun tabana dönüş sırasındaki otomatik paspas asansörü, zeminin kirlenmesini önler ve havada kurutma verimliliğini artırır.

* Önce yükseltilmiş Süpürme, daha sonra paspas Modu: Robot, önce süpürme, daha sonra paspas modu dahil olmak üzere dört temizleme modu sunar ve çamur karıştırmadan derin temizlik sağlar.

* Düşük Engellerin Milimetre Düzeyinde Algılanması: S-Crossm™ Geniş yapılandırılmış ışık engellerinden kaçınma alanı ile donatılmış robot, düşük engellerden ustaca kaçınır ve hareketleri buna göre ayarlar.

* LDS Lazer Navigasyon: Robotun LDS lazer navigasyon sistemi, iç ortamı doğru bir şekilde tarar ve eşler ve tüm ev temizliğini daha verimli hale getirir.

* Yeni yükseltme, ellerinizi tamamen serbest bırakmak için otomatik çöp toplama, paspasların otomatik temizlenmesi, paspasların otomatik havayla kurutulması, temizleme sıvısının otomatik eklenmesi ve otomatik yukarı ve aşağı suyu destekler (bu işlev, otomatik dağ suyu yukarı ve aşağı cihazı 2.0'ın satın alınmasını gerektirir).

* 75 Günlük Çöpsüz Çalışma: 10 saniyelik toz toplama ve büyük kapasiteli toz torbası ile robot, manuel toz atma gerektirmeden 75 güne kadar çalışabilir.

* 4L Süper Büyük Su Deposu: Robot, sık sık su doldurma ihtiyacını ortadan kaldıran ve 500 metrekarelik bir alanı paspaslamasına izin veren büyük bir su deposuna sahiptir.

XİAOMİ MİJİA Omni Robot Vakum Paspas 2

Yönetilen Akıllı Vakum ve Paspas, Bir Makine Tüm Ev Zemin Temizliğini Halleder

* Otomatik su giriş ve çıkış cihazlarının ayrıca satın alınması gerekir

Neden XİAOMİ MİJİA Omni Robot Elektrikli Süpürgeler 2'yi seçmelisiniz

Yüksek Güçlü Yerleştirme istasyonu, Tam Otomatik Temizleme

Eller Serbest Otomatik Temizleme: Paspası otomatik olarak temizler

Otomatik Su Doldurma ve Drenaj: İsteğe bağlı otomatik su doldurma ve drenaj sistemi 2.0

75 günlük çöpsüz çalışma: 10 saniyelik toz toplama, toz kutusunun hızlı boşaltılması

Su kıtlığına elveda deyin: 4L süper büyük su deposu

Otomatik kurutma olmadan güneş kurutma / Ayrılabilir ve yıkanabilir paspas braketi / Otomatik deterjan dağıtıcı

Güçlü Temizlik Teknikleri, Zeminleri Pırıl Pırıl Temizler

Boşluk Kirini Anında Çıkarın: 6000Pa güçlü fan

Daha temiz köşeler için kenar temizleme işlevi: Kenarlar boyunca "Bükün ve Silin", köşe temizleme kapsamını %75 artırır%

İnatçı Lekeleri iyice Temizleyin: Yüksek hızlı dönen basınçlı paspas

Tabana dönüş sırasında paspas kaldırma, zemin kirlenmesini önleme: Akıllı paspas kaldırma

Önce yükseltilmiş süpürme, daha sonra paspas: aralarından seçim yapabileceğiniz 4 temizleme modu

Hızlı, Doğru ve İstikrarlı Engellerden Kaçınma, Artık Sıkışmış Temizlik Yok

Darmadağın Ortamlara Uyum Sağlar, Engelleri Ustaca Önler

s-Crossm™ Yapılandırılmış ışık engellerinden kaçınmanın geniş alanı, Düşük engellerin daha iyi algılanması

Otomatik Paspas Temizleme, El Yıkamaya Gerek Yok, Lekesiz Temizlik

Güçlü su jetleri paspası hızla emer, döner ovma, yüksek hızlı santrifüjlü kurutma, düşük gürültülü kurutma, küf ve kokuyu etkili bir şekilde engeller, paspası her zaman taze tutar.

Derin Temizlik / Günlük Temizlik

İki temizleme modu, gerektiği gibi ayarlanabilir

4L süper büyük su deposu, ıslak paspas 500㎡, Daha Fazla su endişesi Yok

4L süper büyük su deposu ile donatılmış, günlük kullanım için sık sık su eklemeye gerek yok, daha endişesiz çalışma.Su deposu dolduğunda, robot zeminin 500㎡ ' sini paspaslayabilir.

10 Saniyelik Otomatik Toz Toplama, 75 Günlük Çöpsüz Çalışma

Çift Hava Kanalı Sirkülasyonu Toz Toplama Tasarımı, 10 saniyelik Hızlı Toz Boşaltma.Büyük Kapasiteli Toz Torbası, Ellerinizi Temiz ve Özgür Tutarak 75 Günlük Toz Atmanın Keyfini Çıkarın.

  • Yorumlar