24Ghz Milimetre Dalga Radar Evrensel Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş . ' - ' . 0
24Ghz Milimetre Dalga Radar Evrensel Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş . ' - ' . 1
24Ghz Milimetre Dalga Radar Evrensel Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş . ' - ' . 2
24Ghz Milimetre Dalga Radar Evrensel Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş . ' - ' . 3
24Ghz Milimetre Dalga Radar Evrensel Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş . ' - ' . 4
24Ghz Milimetre Dalga Radar Evrensel Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş . ' - ' . 5
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
24Ghz Milimetre Dalga Radar Evrensel Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş
Stokta var
₺8 332.41
₺12 076.09

Boyut:
Kargo ücretsiz!
Kategoriler: Araç Elektroniği

Özellikler

Tip: Görülebilir
Model Adı: 24Ghz
Konuşma Aralığı: 10m
Kaynak: Anakara Çin
Marka Adı: Hayırname_null

Tanım

Araç BSD Kör Nokta Algılama Sistemi Evrensel 24Ghz Milimetre Dalga Radar BSM Kör Nokta İzleme Yardımcısı Güvenlik Sürüş

Ürün tanıtımı:

Bu sistem ürünü, bitişik şeritlerdeki tehlikeli hedefleri uyarabilir.24Ghz milimetre radarın duman, sis ve toza nüfuz etme konusundaki benzersiz yeteneği, tüm hava koşullarını ve tüm zamanların uygulamasını gerçekleştirebilir, sinyal alanındaki nesneleri gerçek zamanlı olarak algılayabilir ve nesnelerin hızını, açısını ve göreceli yer değiştirmesini hesaplayabilir. aynı zamanda time.It hedefi 10 M içinde tespit edebilir(32.80 ft) en uzaktadır ve son olarak birinci seviye alarmı ve ikinci seviye alarmı içeren alarm sinyalini verir.

Ürün fonksiyonları açıklaması:

1.ACC açıldıktan sonra, sistem çevresel adaptasyon testinden hemen sonra çalışma durumuna girebilir.Araç kapatıldığında, radar çalışmayı durdurur.

2.Sistem, dönüş sinyal lambası açıldığında, çift yanıp sönen uyarı lambası ve R geri vitesi devreye girdiği durumlar dışında birinci seviye erken uyarı durumundadır.

3.Dönüş sinyali açıldığında, çift yanıp sönen uyarı lambaları ve R geri vites devreye girdiğinde, sistem ikinci seviye erken uyarı durumundadır.

Seviye 1 alarmı: hatırlatma ışığı her zaman açıktır.

Seviye 2 alarmı: uyarı ışığı yanıp söner + zil sesi duyulur.

Alarm aralığı aracın arkasında ortalanmıştır.Yanal mesafe X ve uzunlamasına mesafe Y'dir. Merkezin sol yanal mesafesi negatiftir ve merkezin sağ yanal mesafesi pozitiftir.

Özellikler:

Sistem, sürücünün sürüş sırasında şeritleri güvenli bir şekilde değiştirmesine yardımcı olabilecek bir araç yardımcı cihazıdır.

Sürüş sırasında, yan ve arka araçlar arabamla çarpışma tehlikesi altındayken, sürücüye hatırlatmak için uyarı ışığı yanacaktır.Sol / sağ dönüş sinyali açıksa, buna sesli bir uyarı eşlik edecektir.

Kör nokta tespiti, araç başladığında başlar.Kapıyı açtığınızda, yan tarafta yayalar, arabalar ve motosikletler varsa, tespit edilecek ve doğru bir şekilde alarma geçecektir.

Kör nokta algılama sistemi, sabit nesneler ile hareketli nesneler arasında ayrım yapabilir.Sabit nesneler alarm vermez.Sürüş durumundaki yayalar ve araçlar tespit edildiğinde alarm çalar.

Trafik ışıklarını beklerken: Park ettikten sonra arkadaki araç hareketsiz kalır ve kör nokta algılama sistemi alarm vermez.

Normal sürüş: Arkadaki araç bizden daha yavaş olduğunda çarpışma tehlikesi yoktur ve uyarı yoktur.Benzer şekilde, solladığımızda, hız arkadaki arabadan daha hızlıdır ve uyarı yoktur.

Özellikler:

Uygulanabilir koşullar: Evrensel (Radarı engellemek için 2 radar sinyalinin önünde metal nesne olmamalıdır)

Çalışma frekans bandı: 24 GHz

Elektrik voltajı: 12V

Maksimum güç: 5 W (Max)

Çalışma sıcaklığı: -40℃ ~ +85℃/-40℉-185℉

Depolama sıcaklığı: -40℃ ~ +85℃/-40℉-185℉

Su geçirmez seviye: IP67K

Algılama aralığı: Yanal mesafe: 0.3 m-4 m/0.98 ft-13.12 ft.

Arka yan mesafe: 0.3 m-10 m / 0.98 ft-32.80 ft

Algılama aralığı doğruluğu: ≥96%

Alarm aralığı: 0.3 m-10 m / 0.98 ft-32.80 ft

Sistem alarm doğruluğu: ≥96%

Alarm yöntemi: yöntem 1 = > LED ışığı yanar.

Yöntem 2 = > LED flaş ve zil sesi.

Ambalaj Listesi:

Açı cetvel*1

Radar*2

45 ml silika jel*1 (yüklemek için radar)

Kablo bağları * birkaç

Kullanım kılavuzu * 1

Buzzer*1

Uyarı ışığı * 2 (uzunluklar sırasıyla 270mm/10.62 in'dir)

Güç kablosu * 1

Uyarı ışığı uzatma kablosu * 2 (uzunluk sırasıyla 4m/157.48 in'dir)

Radar uzatma kablosu*1 (uzunluk 5 m/196.85 in)

Paket kutusu*1

Not:

Kurulumun profesyoneller tarafından yapılması tavsiye edilir.

Radarın kurulum açısı algılama mesafesini ve etkisini etkileyecektir.Lütfen kesinlikle talimatlara göre kurun.

İşık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 10-30 mm.

  • Yorumlar