Ford KENAR Kaçış için Bölge Odak Ecosport Toros Ekvator Spor Explorer 4K Çizgi Kam araba dvr'ı Kaydedici Dashcam WİFİ . ' - ' . 0
Ford KENAR Kaçış için Bölge Odak Ecosport Toros Ekvator Spor Explorer 4K Çizgi Kam araba dvr'ı Kaydedici Dashcam WİFİ . ' - ' . 1
Ford KENAR Kaçış için Bölge Odak Ecosport Toros Ekvator Spor Explorer 4K Çizgi Kam araba dvr'ı Kaydedici Dashcam WİFİ . ' - ' . 2
Ford KENAR Kaçış için Bölge Odak Ecosport Toros Ekvator Spor Explorer 4K Çizgi Kam araba dvr'ı Kaydedici Dashcam WİFİ . ' - ' . 3
Ford KENAR Kaçış için Bölge Odak Ecosport Toros Ekvator Spor Explorer 4K Çizgi Kam araba dvr'ı Kaydedici Dashcam WİFİ . ' - ' . 4
Ford KENAR Kaçış için Bölge Odak Ecosport Toros Ekvator Spor Explorer 4K Çizgi Kam araba dvr'ı Kaydedici Dashcam WİFİ . ' - ' . 5
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
Ford KENAR Kaçış için Bölge Odak Ecosport Toros Ekvator Spor Explorer 4K Çizgi Kam araba dvr'ı Kaydedici Dashcam WİFİ
Stokta var
₺1 670.39

Boyut:
Kargo ücretsiz!
Kategoriler: Araç Elektroniği

Özellikler

Ekran Oranı: Hiçbiri
Uygulama Uyumluluğu: Android / iOS'ta
Arayüz: Çıkış, Wi-Fi, Mikro SD / TF
Lens Sayısı: 2
Güç Kaynağı: Kablolu Elektrik
Görüntüleme Sensörü: Sony IMX335
Pil: Hiçbiri
Kaynak: Anakara Çin
Arka Kamera: Evet
Montaj Modu: Gizli Tip
Döngü Döngüsü Kayıt Özelliği: Evet
Diyafram açıklığı: 1.8
Öğe Türü: Araba dvr'ı
OSD Dili: Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), İngilizce, Alman, italyan, Japonca, Koreli, Rusya, Rus, İspanyolca, Tay dili, Ukraynaca
Saniyede Kare Sayısı: 30
GPS kaydedici: Hiçbiri
Görüş açısı: 140-170
Kamera Çözünürlüğü: 3840x2160'nın sohbeti
Orijinal Paket: Evet
Kaydedilen Ses: Evet
Dokunmatik Ekran: No
Hafıza Kartı Gerekli Reding Hızı: Sınıf 10
Yonga seti Üreticisi: Novatek'in
Özel Özellikler: G-sensörü, SD / MMC Kartı, Geniş Dinamik Aralık, Wıfı Fonksiyonu, Park monitörü
Video Kodu: H. 265
çalışma sıcaklığı: -20 - 85
Marka Adı: Hayırname_null
Pikseller: 500 Mega
Video Formatı: MOV, MPEG-4, TS, MP4
Maksimum Harici Bellek: 128G
Gece Çekimi İşlevi: Evet
Garanti: 365 gün
Ağırlık: 1KG
Dahili Ekran: No

Tanım

Ford kenar kaçış bölgesi odak Ecosport Toros ekvator spor Explorer için aşağıdaki modeller için uygundur Dikkat!Bu bağlantı Ford için uygun birden fazla model içerir.Satın alırken, lütfen "Renk Adı" nda seçilen modelin aracınızın modeli ve yılı ile eşleştiğini kontrol edin.

Destek ıOS ve Android APP manipülasyon

Dahili WiFi modülü,kaydedilen videoları izleyebilir, videoları indirebilir, videoları dvr'den Android telefonunuza veya iphone'unuza paylaşabilirsiniz, sadece WiFi üzerinden, internet akışınızı boşa harcamayın.

4K Ultra HD Yüksek Çözünürlük Novatek'in amiral gemisi çipi ile donatılmış, yüksek yoğunluklu çalışmalarda bile çökmeyecek.5 Megapiksel lens ile 2160P'YE kadar video kaydedebilir ve sürüş anlarınızı canlı bir şekilde yakalayabilen ve ayrıntılı kanıtlar kaydedebilen profesyonel 30fps video sağlayabilir.

f / 1.8 Büyük diyafram ve gece görüşü f/1.8 diyafram lensi, yüksek ışık ve düşük ışık koşullarında renk doğruluğu ve netliğinde f / 2.0 diyafram lensinden daha iyidir.DOL-HDR teknolojisi ve gece görüş fonksiyonu ile, gündüz veya gece ne olursa olsun parlak renkler sunmak için pozlamayı otomatik olarak dengeleyebilir.Gece izleme gereksinimlerini karşılayın.

Geniş Dinamik Aralık WDR, gürültüyü azaltarak ve pozlama dengesini ayarlayarak görüntü netliğini önemli ölçüde artırır, parlak ve karanlık ışıkta net kayıt sağlar ve yüksek çözünürlüklü, gerçekçi görüntü yakalar.

24 saat park izleme Varsayılan çatı gücü kısa hattı standarttır.Park izleme şu anda desteklenmiyor, park izleme işlevine ihtiyacınız varsa, kabloyu almanız için özel bir güvenlik kutusu sunmak için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun

G-Sensörü ve Kilit

Sürüş sırasında ani çarpışmaları otomatik olarak tespit edin ve üzerine yazmayı önlemek için ilgili lens videosunu hemen dosyaya kaydedin, böylece video kanıtlarınızı koruyun.

Akıllı Anti-shake yeni akıllı optik anti-shake teknolojisi, sürüş sırasında bulanık görüntü kalitesi olgusunu etkili bir şekilde önleyebilir.

150° ' lik geniş bir açı, üç şeridi kolayca kaplar

Daha fazla içerik çekin, daha fazla risk tahmin edin, atış poligonunu gerçekten geri yükleyin, kırpmayı reddedin, resmin çok güvenilir ve çok yönlü bir şekilde dahil edilmesini sağlayın, yolculuk sırasında emin olun

128GB Akıllı Depolama Depolama alanının genel iyileştirilmesiyle ilgili olarak, 8-128 GB desteği Sürüş kayıtlarını daha uzun süre korur.

Standart ACC Güç Kablosu Referans Kurulum Kılavuzu

Standart Acc Güç Kablosu Referans Kurulum Kılavuzu:

1. Kurulumdan önce

İlk test: kaydedicinin kırmızı ve sarı kablo demetleri pilin pozitif elektroduna bağlanır, siyah tel pilin negatif elektroduna bağlanır, kaydedicinin gösterge ışığı yanar ve test tamamlanır!

2. Kurulum

Kırmızı tel acc'ye bağlanır, sarı tel sabit elektriğe bağlanır, siyah zemin bağlanır, ACC ve sabit elektriği ölçmek için bir elektrikli kaleme ihtiyacınız vardır.

(1)Motoru açın - - - Elektrikli kalemin gösterge ışığı yanıyor, Motoru kapatın - - - Elektrikli kalemin gösterge ışığı yanıyor off.it ACC olduğunu.

(2) Motoru açın - - - Elektrikli kalemin gösterge ışığı yanıyor, Motoru kapatın - - - Elektrikli kalemin gösterge ışığı yanıyor on.it sürekli elektriktir.

3. Kurulumdan sonra

Hafıza kartının kullanımdan önce biçimlendirilmesi ve her seferinde kartı çıkarmadan önce kapatılması gerekir (gösterge kapalıyken gösterge kapalıdır).

Q&A

Sorun 1:

Apple iphone bağlantısı başarısız oldu mu?

Cevaplamak:

1. Önce telefon ayarlarının Hücresel Verilerini kapatın ve ardından Wifi'ye bağlanın.

2. Telefon aracın Carplay'ine bağlıysa, Bluetooth'u kapatmanız ve ardından kamerayı wifi'ye bağlamanız gerekir.

3. Uygulamanın albüm ve ağ izinlerinin açılıp açılmadığını kontrol edin. (*Albüm izni yalnızca kamera tarafından kaydedilen videoları ve resimleri telefon albümüne kaydetmek için kullanılır).Sorun 2:

Android telefon bağlantı hatası?

Cevaplamak:

1. Kamera wifi'ye bağlandıktan sonra, telefonunuz internete erişemediğinizi isteyebilir, lütfen "Wlan Bağlantısını Koru"düğmesine tıklayın.

2. Önce Mobil Verileri kapatın ve ardından Wifi'ye bağlanın.Sorun 3:

Uygulama ayarları kaydedemiyor mu (varsayılan ayarlar yeniden başlatıldıktan sonra geri yüklenir)?

Cevaplamak:

Uygulamayı ayarladıktan sonra, kamerayı kapatmak için lütfen kameranın güç düğmesini basılı tutun, ardından kamerayı açmak için güç düğmesine kısa bir süre basın.Sorun 4:

UYGULAMA video dosyası boş, video yüklenmedi mi?

Cevaplamak:

1. Hafıza kartını biçimlendirmek ve ardından videoyu kaydetmek için lütfen Uygulama ayarlarını açın.

2. Uygulama albümünde hala video yoksa, lütfen hafıza kartını bir bilgisayara takın, hafıza kartının hasar görüp görmediğini veya kamerayla uyumlu olup olmadığını kontrol edin, eğer öyleyse hafıza kartını değiştirmeniz gerekir.

3. 32GB veya 64GB kapasiteli Class10 özellikli SanDisk/KİOXİA/Samsung hafıza kartlarının kullanılması tavsiye edilir. (Desteklenen maksimum boyut 128 gb'dir) Sorun 5:

Bilgisayarım neden videoları oynatmıyor?Veya oynatma videosu neden düzgün değil?

  • Yorumlar