Şeytan Motosiklet Araba Vücut Sticker Vinil Çıkartması Süslemeleri Sticker Su Geçirmez Moda Komik Motosiklet Şekillendirici Aksesuarları . ' - ' . 0
Şeytan Motosiklet Araba Vücut Sticker Vinil Çıkartması Süslemeleri Sticker Su Geçirmez Moda Komik Motosiklet Şekillendirici Aksesuarları . ' - ' . 1
Şeytan Motosiklet Araba Vücut Sticker Vinil Çıkartması Süslemeleri Sticker Su Geçirmez Moda Komik Motosiklet Şekillendirici Aksesuarları . ' - ' . 2
Şeytan Motosiklet Araba Vücut Sticker Vinil Çıkartması Süslemeleri Sticker Su Geçirmez Moda Komik Motosiklet Şekillendirici Aksesuarları . ' - ' . 3
Şeytan Motosiklet Araba Vücut Sticker Vinil Çıkartması Süslemeleri Sticker Su Geçirmez Moda Komik Motosiklet Şekillendirici Aksesuarları . ' - ' . 4
Şeytan Motosiklet Araba Vücut Sticker Vinil Çıkartması Süslemeleri Sticker Su Geçirmez Moda Komik Motosiklet Şekillendirici Aksesuarları . ' - ' . 5
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
Şeytan Motosiklet Araba Vücut Sticker Vinil Çıkartması Süslemeleri Sticker Su Geçirmez Moda Komik Motosiklet Şekillendirici Aksesuarları
Stokta var
₺49.70
₺90.29

Boyut:
Kargo ücretsiz!

Özellikler

Özellik3: Vinil Çıkartma
Malzeme Türü: Vinil
Özellik2: yansıtıcı çıkartmalar
Ürün Genişliği: 7.5cm
Özel Özellikler: Motosiklet Kask Etiketi
Kaynak: Anakara Çin
Özellik5: Motor Etiketi
Özellik1: araba çıkartması
Ürün Uzunluğu: 10cm
Öğe Türü: Çıkartmalar ve Çıkartmalar
Özellik4: Oto Çıkartmaları

Tanım

Sevgili müşterimiz!Hoş geldiniz!

Vinil Kesim çıkartma etiketinin profesyonel üreticisiyiz .

O ur çıkartmaları, çıkartmaların saf renkte olmasını sağlamak için en son Çin çıkartma teknolojisini benimser,

şeffaf ve güzel görünüm.

Çıkartmalarımızın kullanımı çok uygundur ve nakliye sırasında hasar görmesi kolay değildir.

Müşterilerimizin isteğine göre farklı renklerde moda tasarımı ve kişiselleştirilmiş ürünler sunabiliyoruz!

Ürünler Özelliği:

1. O ur Resim gerçek yansıtmayabilir size.It göstermek için dijital bir örnek mi purpose.To çıkartmanın size uygun olmasını sağlayın alanınızı %100 ölçmelisiniz.

2. Çıkartmamız kalıpla kesilir-basılmaz, bu nedenle arka plan içermezler, Çıkartmayı uyguladığınız araba veya yüzey arka plan olacaktır.

3. Yüksek kaliteli mat vinil, toksik olmayan , çevre kullanıyoruz , basılı çıkartmalar gibi fazla mesai kalitesini kaybetmiyoruz.

4. Çıkartmalar arabalara zarar vermeden kolayca çıkarılabilir.Ancak uygulandıktan sonra tekrar kullanılamaz

5. Damla nakliyeyi destekliyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin, ülkenize en iyi lojistiği önerebiliriz.Ayrıca toptan satışları da destekliyoruz.Size en iyi ürünleri ve en iyi hizmeti sunacağız!

Referansı kullan:

1. Bağlanacak yüzeyin pürüzsüz bir yüzey olduğundan ve dışbükeylikler, içbükeyler ve wrinkles.Do sopa değil.

2. Yüzeyin kuru ve temiz olduğundan emin olmak için macunun yerini seçin, yüzen toz ve gresin yüzeyini temizleyin.

3. Yapıştırma sırasına göre basit planlama yapın elbette kendi yaratıcılığınıza göre Kendiniz de yapabilirsiniz.

4. Şeffaf filmi ürünün arkasından yavaşça soyun, Yapıştırırken ortasını yapıştırın ve ardından sola ve sağa düzleştirin, ardından şeffaf filmin yüzeyini yavaşça yırtın.Güzel.

S: Çıkartmalar çıkarılabilir mi?

C: Evet, çıkartmalar yavaşça soyularak kolayca çıkarılabilir.Bir araca uygulanırsa, yardımcı olmak için ısı uygulamanız gerekebilir (saç kurutma makinesi).

S: Çıkartmayı farklı bir boyutta yapabilir miyiz?

A: boyutları ile lütfen bize ulaşın.Gereksinimlerinizi karşılayabiliyorsak bir teklif vereceğiz.

S: İhtiyacım olan rengi özelleştirebilir miyiz?

C: Evet, lütfen bize bildirin.çok fazla rengimiz var, ancak tüm renkleri seçilen konuma koymuyoruz.Diğer satıcıların sağlayabileceği tüm renkleri sağlayabiliriz.

S: İhtiyacım olan bazı çıkartmaları özelleştirebilir miyiz?

C: Evet, Lütfen bizimle iletişime geçin ve neye ihtiyacınız olduğunu bize bildirin , Gereksinimlerinizi karşılayabiliyorsak bir teklif vereceğiz.

S: Çıkartmalarınızın diğer Satıcılardan farklı olduğunu görüyorum.Ne fark eder ki ?

C: Evet, çıkartmalarımız, çıkartmaların saf renkli, şeffaf ve görünüşte güzel olmasını sağlamak için en son Çin çıkartma teknolojisini benimser.Çıkartmalarımızın kullanımı çok uygundur ve nakliye sırasında hasar görmesi kolay değildir.

S: Mallarınızı satabilir miyiz?

C: Evet ,Damla Nakliyeyi destekliyoruz , lütfen bizimle iletişime geçin, ülkenize en iyi lojistiği önerebiliriz.Ayrıca toptan satışları da destekliyoruz.Size en iyi ürünleri ve en iyi hizmeti sunacağız!

Nakliye Şartları

1. Nakliye yöntemini seçerseniz: Yanwen Ekonomik Hava Posta veya Çin post olağan küçük paket artı, yurtdışında izleme bilgisi sağlayamaz, lütfen endişelenmeyin, ülkenize başarılı bir şekilde ulaşacaktır ve paket kaybı oranı çok yüksektir low.In bu siparişler, biz herhangi bir anlaşmazlık kabul etmiyoruz değil takip numarası.

2. Projenin bilgilerini gerçek zamanlı olarak izlemek istiyorsanız ve acilen ürüne ihtiyacınız varsa, lütfen ePacket, çin sonrası hava posta, Ibeth.com.tr Standart Premium gemi Özel hat-YW veya DHL, EMS, UPS vb.Gibi diğer ipleri seçin.

3. Nakliye süremizle uğraşırlarsa, lütfen tartışmayı kolayca açmayın, anlayışları büyük beğeni topluyor.

4. Herhangi bir sorunu çözmelerine yardımcı olmayı sevmeliyiz, bize olumsuz geribildirim vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

5. Dropshipping ve toptan satış sunuyoruz, bizimle iletişime geçmemekte tereddüt ediyoruz, onlarla uzun vadeli bir iş ilişkisi kurmak istiyoruz.

6. Onların onayı bizim önergemizdir.Destekleri için çok teşekkürler.

İade, iade ve yeniden gönderme

1. Ürünümüzle ilgili herhangi bir sorun varsa,öğeleri aldıktan sonra 7 gün içinde iade veya iade talebinde bulunabilirsiniz.Bize karşı anlaşmazlığı iade etmeden veya açmadan önce lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

2. Tüm öğeleri kendi özgün koşulları içinde iade edilmelidir, ya da biz bir geri ödeme yapmak için reddeder.İade sürecinde meydana gelen tüm masraflardan alıcı sorumludur.

3 .Hasarlı veya yanlış mal alırsanız, pls bize hemen paket ve ürün fotoğrafı gönderin, sonra size yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz .

  • Yorumlar