SMİLE MART Döner ve Yüksekliği Ayarlanabilir Kapalı Tabure, Siyah . ' - ' . 0
SMİLE MART Döner ve Yüksekliği Ayarlanabilir Kapalı Tabure, Siyah . ' - ' . 1
SMİLE MART Döner ve Yüksekliği Ayarlanabilir Kapalı Tabure, Siyah . ' - ' . 2
SMİLE MART Döner ve Yüksekliği Ayarlanabilir Kapalı Tabure, Siyah . ' - ' . 3
SMİLE MART Döner ve Yüksekliği Ayarlanabilir Kapalı Tabure, Siyah . ' - ' . 4
SMİLE MART Döner ve Yüksekliği Ayarlanabilir Kapalı Tabure, Siyah . ' - ' . 5
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
SMİLE MART Döner ve Yüksekliği Ayarlanabilir Kapalı Tabure, Siyah
Stokta var
₺4 968.30
₺9 200.61

Boyut:
Kargo ücretsiz!
Kategoriler: Mobilya

Özellikler

Malzeme: Hakiki Deri
Tip: Salon Mobilyaları
Marka Adı: Hayırname_null
Özel Kullanım: Berber Koltuğu
Boyut: 19.00 x 19.00 x 33.30 Inches
Kaynak: Anakara Çin
Genel Kullanım: Ticari Mobilya

Tanım

Tekerlekli ve sırtlıklı bu şık salon taburesi iyi bir seçim olabilir.Yüksek kaliteli salon taburemiz krom metal çerçeveden ve PU deri kaplı kalın köpük koltuktan yapılmıştır.Beş düz yuvarlanan tekerlek istediğiniz herhangi bir yönde yuvarlanabilir.Koltuk yüksekliği ihtiyaçlarınıza göre 50 cm / 19,7" ila 64 cm / 25,2" arasında ayarlanabilir.

Özellikler: 360 ° döner: Çalışma alanınızın etrafında pürüzsüz, kolay ve sessiz yuvarlanma için beş adet ağır hizmet tipi 360° döner tekerlek ve zemininizin çizilmesini önleyin; dönebilen koltuk, eşyaları almak ve çok görevli olmak için uygundur AYARLANABİLİR yükseklik: Koltuk yüksekliği, kaldırılarak 19,7" ila 25,2" arasında ayarlanabilir koltuğun altındaki kolu kaldırın.Serbestçe ayarlanan tabure çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.Sağlam ve dayanıklı: Krom kaplı metal taban, pas ve korozyon direncinde mükemmel performansa sahiptir.Ve 19 " taban çevresi, bu salon taburesinin stabilitesini ve güvenliğini garanti eder.RAHAT ve RAHATLATICI: Yumuşak yastıklı dairesel koltuk ve sırtlık, yüksek elastik köpükten yapılmıştır ve hem konfor hem de dayanıklılık sağlayan yüksek kaliteli PU deri ile kaplanmıştır.ÇOK FONKSİYONLU: Bu alçak tabure, manikür, pedikür, yüz masajı, dövme için güzellik salonlarında, spada veya kliniklerde ticari kullanım için mükemmeldir. etc.It evde ve ofiste de harika çalışıyor.Uygulaması KOLAY: Basit ve hızlı montaj gereklidir.Tüm parçalar, donanım ve alet, birkaç kat ambalaj malzemesinde sağlanır ve iyi korunur.PU deri kılıf, hafif deterjan ve su ile kolayca silinebilir.GÖZ alıcı GÖRÜNÜM: Ters üçgen sırtlık, yuvarlak koltuk ve parlak çerçeve bu tabureyi odanıza hoş görünümlü bir ek yapar.

Özellikler: Malzeme: PU deri + köpük + krom çelik çerçeve Genel boyut: 19 "x 19" x (27.8-33.3)" (u x g x y) Sırtlık boyutu: 14 "x 9.3 " x 3.5" (g x y x köpük kalınlığı) Koltuk boyutu: 14.2 " x 3"(Çap.x Köpük Kalınlığı) Maks.Yük Kapasitesi: 265 lbs.Ağırlık: 16,1 lbs.KB: 13,9 lbs.

Ambalaj Listesi: 1 x Salon Taburesi 1 x Talimat Özellikler Özellikler Döner, Ayarlanabilir Yükseklik Marka SmileMart Montajlı Ürün Ağırlığı 13.9 lbs Renk Siyah Üretici SmileMart Kaplama Krom Önerilen Oda İç Mekan Malzemesi Suni Deri, Köpük, Metal, Çelik Montajlı Ürün Ölçüleri (u x g x y) 19. 00x19. 00x33. 30 inç

  • Yorumlar