Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için . ' - ' . 0
Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için . ' - ' . 1
Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için . ' - ' . 2
Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için . ' - ' . 3
Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için . ' - ' . 4
Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için . ' - ' . 5
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için
Stokta var
₺174.51
₺210.17

Boyut:
Kargo ücretsiz!

Özellikler

Kaynak: Anakara Çin
Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti

Tanım

[SÜPER parlak ve 230 ° geniş COB ışını]: 4.7 inç süper parlak COB geniş ışınlı LED far Lambası, yeni 230° geniş huzmeli far, başınızı hareket ettirmeden görüntüleme alanını aydınlatmanıza, 450 lümen parlaklığa ve 350ft mesafe çıkışına izin verir.Kamp malzemeleri olarak açık hava meraklıları için harika.Kamp yapmak, keşfetmek, yürüyüş yapmak, bisiklete binmek, balık tutmak, tırmanmak, tamir etmek ve diğer açık veya kapalı hava etkinlikleri olsun, farlarımız sizin büyük yardımcılarınızdır.

[10 Aydınlatma Modu]: Parlaklık seviyeleri arasında geçiş yapmak için güç düğmesine kısa basın.COB beyaz güçlü ışık-beyaz zayıf ışık-COB sarı güçlü ışık-COB sarı zayıf ışık-kırmızı ışık-yanıp sönen kırmızı ışık - XPE spot ışığı güçlü ışık-XPE spot ışığı zayıf ışık-sarı-beyaz güçlü ışık ile sarı-beyaz zayıf ışık arasında geçiş yapmak için 2 saniye uzun basın.Rahat kullanım için aydınlatmayı farklı kullanım ortamlarına göre değiştirin.

[Hafif ve Ayarlanabilir Kafa Bandı]: LED kafa bandı, sadece 3,5 ons ağırlığındaki yumuşak ABS ve silikondan yapılmıştır.Ayarlanabilir elastik kafa bandı, kullanımını etkilemeden katlanabilir ve hafif ve kompakt tasarımı cebinize koymayı kolaylaştırır.Yetişkinler veya çocuklar için uygun olan şarj edilebilir kafa lambası, özellikle araba tamirleri, DIY işleri veya acil durumlar için herhangi bir baskı olmadan iç ve dış mekan etkinlikleri için kullanılabilir.

[Eller Serbest hareket sensörü kontrol farı]: Led far lambası el feneri, 5 inçlik bir algılama aralığında elinizin basit bir dalgasıyla far lambası anahtarını kontrol etmenizi sağlayan gelişmiş hareket hareket sensörü işleviyle donatılmıştır.Far lambasını açtığınızda, sensör modunu etkinleştirmek için sensör düğmesine basabilirsiniz (kırmızıdan yeşile değişen LED ile gösterilir).Sensör modunda, aydınlatma modunu güç anahtarı üzerinden de ayarlayabilirsiniz.

[IPX4 su geçirmez ve çoklu şarj seçenekleri]: Kafa lambası IPX4 su geçirmez ile tasarlanmıştır rating.It fırtınada normal olarak kullanılabilir weather.It yüksek akımla hızlı şarj sağlayan ve hem güvenli hem de güvenli olan C tipi şarj da dahil olmak üzere çok yönlü bir USB şarj sistemi aracılığıyla çoklu şarj seçeneklerini destekler. açık hava meraklıları için mükemmel bir kamp ekipmanıdır.

Renk: Siyah

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 * Başkanı ışık lambası

1 * USB Kablosu(Rastgele renk, belirtilen rengi kabul etmeyin)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Şarj edilebilir LED kafa ışık lambası 10 ışık modu ile kafa ışık el feneri yürüyüş, koşu için

  • Yorumlar