Su deposu Tıkaç İle 5.5 L Çok Amaçlı Taşınabilir Su depolama sürahisi Büyük Su Deposu Musluk İle Açık Kamp İçin . ' - ' . 0
Su deposu Tıkaç İle 5.5 L Çok Amaçlı Taşınabilir Su depolama sürahisi Büyük Su Deposu Musluk İle Açık Kamp İçin . ' - ' . 1
Su deposu Tıkaç İle 5.5 L Çok Amaçlı Taşınabilir Su depolama sürahisi Büyük Su Deposu Musluk İle Açık Kamp İçin . ' - ' . 2
Su deposu Tıkaç İle 5.5 L Çok Amaçlı Taşınabilir Su depolama sürahisi Büyük Su Deposu Musluk İle Açık Kamp İçin . ' - ' . 3
Su deposu Tıkaç İle 5.5 L Çok Amaçlı Taşınabilir Su depolama sürahisi Büyük Su Deposu Musluk İle Açık Kamp İçin . ' - ' . 4
Su deposu Tıkaç İle 5.5 L Çok Amaçlı Taşınabilir Su depolama sürahisi Büyük Su Deposu Musluk İle Açık Kamp İçin . ' - ' . 5
Başparmak . ' - ' . 0
Başparmak . ' - ' . 1
Başparmak . ' - ' . 2
Başparmak . ' - ' . 3
Başparmak . ' - ' . 4
Başparmak . ' - ' . 5
Su deposu Tıkaç İle 5.5 L Çok Amaçlı Taşınabilir Su depolama sürahisi Büyük Su Deposu Musluk İle Açık Kamp İçin
Stokta var
₺276.37
₺552.75

Boyut:
Kargo ücretsiz!

Özellikler

Kaynak: Anakara Çin

Tanım

Tanım:

Araba Su Kabı, ergonomik sap tasarımı ile yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır ve yaygın olarak kullanılabilir.

Özellikler:

1. Yüksek sınıf Malzeme: seçilmiş gıda sınıfı PC malzemeden yapılmış, kokusuz, geri dönüştürülebilir, ısıya dayanıklı, darbeye dayanıklı, deforme olması kolay değildir ve tokluğu güçlüdür.

2. Geniş Uygulama: seyahat etmek veya arabada durmak için uygundur, okullarda, otellerde, istasyonlarda, ofislerde, ailelerde ve diğer yerlerde de kullanılabilir.

3. Özel Tasarım: uygun taşıma ve su dökme için sap tasarımı, kapağın tümü yeniden tasarlanmış ve güncellenmiştir ve sızdırmazlık performansı büyük ölçüde iyileştirilmiştir.

Belirleme:

Adı: Araba su kabı

Malzeme: PC (Gıda Sınıfı Malzeme QS Sertifikası)

Renk: Şeffaf Mavi

Ağırlık: yaklaşık 650g

Hacim: 5.5 L (Su dolu yaklaşık 5 kg Ağırlığındadır)

Boyutu: yaklaşık 30*18*14.5 cm/11.81*7.09*5.71 içinde

Namlu Ağız Çapı: yaklaşık 10 cm/3.94 in

Uygulanabilir Sayısı: 1-2 kişi

Ambalaj Listesi:

1 * Araba su deposu

Notlar:

Nakliye sırasında ezilme ve batma durumları olacaktır.Batık yerin kullanımını ve estetiğini etkilemeden eski haline getirilmesine yardımcı olmak için batık yeri kaynar suyla haşlayabilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [Emin Olun Malzeme ] Araba su deposu, özellikle dış mekan veya aile içme suyu için kullanılan seçilmiş gıda sınıfı PC malzemeden yapılmıştır, böylece herkes baştan sona taze ve sağlıklı su içebilir, kokusuz, geri dönüştürülebilir, ısıya dayanıklı, darbeye dayanıklı, deforme olması kolay değil ve güçlü tokluk.

2. [ İyi sızdırmazlık ] Büyük kapasiteli Su Depolama Tankı, birden fazla yüksek kaliteli silikon sızdırmazlık kauçuk halkası ile donatılmıştır, sızdırmazlık performansı büyük ölçüde iyileştirilmiştir, bir sap tasarımı kullanır, taşıması ve dökülmesi kolaydır, bir musluk anahtarı tasarımını benimser, kapak tamamen yeniden tasarlandı ve güncellendi ve tüm yapısal sıkılık ayarlandı.

3. [Taşınmak için uygun ] Elleri yıkamak ve su içmek için mükemmel olan Kamp Su Kaplarının taşıması kolay ve güçlüdür, açık hava seyahati için iyi bir ortaktır ve oynamak veya arabada durmak için uygundur.

4. [Kapsamlı Uygulama ] Özellikle saha gezileri, şantiyeler ve geçici faaliyetler için uygun olan Tıkaçlı Su Deposu, okullar, oteller, istasyonlar, ofisler ve aileler gibi çeşitli yerlerde kullanılabilir, araba kendi kendine sürüş, kampa gitme, içme ile açık havada kendi kendine sürüş seyahati için çok uygundur su.

5. [Ergonomik Sorunlar] Kalın ve sağlam malzeme, ergonomik kavrama tasarımı ve tutması rahat, rahat bir kullanım ömrüne ve benzersiz döner musluk tasarımına sahip Taşınabilir Su Depolama Tankı, su çıkışının serbest ayarlanması, kullanımı kolay, 10 cm'lik büyük kalibreli bir şişe ağzına sahiptir, el dibe ulaşabilir namlunun temizlenmesi gerekir ve uzun süreli kullanım için su kalitesi garanti edilir.

  • Yorumlar